Graag wil ik van de mogelijkheid gebruik maken om mijzelf aan u voor te stellen.

Mijn naam is Matthijs Verbaan. Van jongs af aan ben ik een echte dierenliefhebber. In mijn ouderlijk huis waren altijd dieren aanwezig en ik ben hier dan ook mee opgegroeid. Het komt voor mensen die mij goed kennen dan ook niet als verrassing dat ik ook in mijn studie en mijn werk de liefde voor dieren wil uitdragen.

Na mijn opleiding Dierverzorger ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als dierenverzorger op de kattenafdeling van een regionaal dierenasiel. Hier is mijn liefde en interesse voor katten verder gegroeid. Omdat ik de behoefte voelde om nog meer voor de dieren te kunnen doen heb ik de keuze gemaakt om mijn kennis verder te vergroten.

De opleiding Gedragstherapeut voor katten, die ik succesvol bij de Tinley Academie voor Dier & Gedrag heb afgerond, sloot perfect bij mijn wens aan.

Door de kennis en ervaring uit theorie en praktijk te combineren met mijn intrinsieke motivatie om katten en hun eigenaren te helpen, ben ik in staat om als kattengedragstherapeut mijn diensten aan te bieden.